Καλώς να μας Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) ταξιδιωτικό οδηγό!

Salzburg

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ένα εκτενές ταξιδιωτικό οδηγό για την πόλη και την κατάσταση του Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία. Περιέχει περίπου 1.000 άρθρα για την Σάλτσμπουργκ: πολιτισμός, αξιοθέατα και άλλα πράγματα των συμφερόντων για διεθνείς επισκέπτες. Σε γνώση μας, Visit-Salzburg.net είναι το πιο εκτεταμένο online ταξιδιωτικό οδηγό Σάλτσμπουργκ στα αγγλικά.

Τι είναι ασυνήθιστο για την Visit-Salzburg.net; Είμαστε όλοι ντόπιοι, κυρίως φοιτητές ή πρόσφατους πτυχιούχους Πανεπιστημίου του Salzburg. Αυτό σημαίνει ότι η Σάλτσμπουργκ ταξιδιωτικό οδηγό μας προσφέρει από πρώτο χέρι, τοπικές συμβουλές. Δεν καλύπτει μόνο τα συνήθη τουριστικά πράγματα, περιέχει επίσης πολλές πραγματικά χρήσιμο εμπιστευτικών πληροφοριών.

Visit-Salzburg.net έχει έξι διαφορετικές ενότητες:

1.) Η "Γενικές Πληροφορίες" θα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με βασικά Σάλτσμπουργκ (υγεία και ασφάλεια, νομικά θέματα, προτείνει διαδρομές, οι δημόσιες μεταφορές, το αεροδρόμιο, προειδοποιήσεις των πραγμάτων δεν είναι να κάνουμε ...) καθώς και ειδικά θέματα (πολιτιστική ζωή στο Σάλτσμπουργκ, "Η Μελωδία της Ευτυχίας", σκι ...).

2.) Our "Φωτογραφία" τμήμα έρχεται με πολλές click-through το φωτογραφικό υλικό που περιέχει περισσότερες από 200 φωτογραφίες του Σάλτσμπουργκ. Κατά το πρότυπο της φιλοσοφίας αυτής της ιστοσελίδας, προσπαθήσαμε να εξισορροπήσει την τουριστική στερεότυπες απόψεις με την αρχική φωτογραφίες του Σάλτσμπουργκ "ξεφεύγει από την πεπατημένη.

3.) Ο "Αξιοθέατα" τμήμα προσφέρει εκατοντάδες άρθρα για τα αξιοθέατα του Salzburg. Κανείς δεν πρέπει να χάσετε την προτεινόμενη 10-καλύτερα αξιοθέατα". Επιπλέον, υπάρχουν άρθρα για τα αξιοθέατα για πιο ιδιαίτερα συμφέροντα. Αυτές περιλαμβάνουν σύγχρονη αρχιτεκτονική, πολιτιστικούς χώρους και επιλεγμένα κρυμμένους θησαυρούς.

4.) Μας "Salzburg Hotel Directory" απαριθμεί αρκετά ξενοδοχεία που πληρώνουν για την καταχώρηση. Η ιστοσελίδα αυτή γίνεται από καλή θέληση, αλλά χρειαζόμαστε κάποια χρήματα για τη συντήρηση και την ανάπτυξη των νέων άρθρων. Η στήριξη από αυτά τα ξενοδοχεία μας βοηθά να κρατήσει το χώρο επάνω.

5.) Η "Εστίαση" τμήμα έχει μερικά βασικά άρθρα σχετικά με το πού θα βρείτε αξιοπρεπή, παραδοσιακό φαγητό για δίκαιες τιμές. Αυτή η ενότητα είναι λίγο υπανάπτυκτες. Σημείωση ο κατάλογος των υπαίθριες μπυραρίες και καφενεία στο Σάλτσμπουργκ.

6.) Ο "Περιβάλλον" ενότητα περιλαμβάνει προτάσεις για μονοήμερες εκδρομές στο άμεσο περιβάλλον και πιο απομακρυσμένες περιοχές. Επιπλέον, έχει μικρή άρθρα σχετικά με την επίσημη ταξιδιωτικούς προορισμούς του Salzburg και πληροφοριών για κάθε επιμέρους δήμο του Salzburg μέλους.

Μετάφραση του Visit-Salzburg.net

Visit-Salzburg.net είναι διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά. Αυτή η σελίδα είναι μόνο το λεγόμενο "σελίδα προορισμού για τα άτομα με διαφορετικές μητρικές γλώσσες. Αν δεν μιλάτε καθόλου Αγγλικά σε όλους, ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google εργαλείο μεταφράσεις να μεταφράσει Σάλτσμπουργκ οδηγό μας.

Go to: "Visit-Salzburg.net - Homepage"Visit-Salzburg.net