Welkom op onze Salzburg (Oostenrijk) Travel Guide!

Salzburg

Deze website is een uitgebreide reisgids voor de stad en de staat van Salzburg in Oostenrijk. Het bevat ongeveer 1.000 artikelen over Salzburg: cultuur, bezienswaardigheden en andere dingen van belang voor de internationale Visiters. Voor zover wij weten, Visit-Salzburg.net is de meest uitgebreide online reisgids Salzburg in het Engels.

Wat is ongebruikelijk over Visit-Salzburg.net? We zijn allemaal inwoners, meestal studenten of pas afgestudeerden van Salzburg Universiteit. Dit betekent dat onze Salzburg reisgids biedt de eerste hand, lokale advies. Het omvat niet alleen de gebruikelijke toeristische dingen, het bevat ook veel echt nuttig voorwetenschap.

Visit-Salzburg.net heeft zes verschillende delen:

1.) De "Algemene Info" gedeelte bevat informatie over Salzburg basics (gezondheid en veiligheid, juridische kwesties, stelde routes, openbaar vervoer, de luchthaven, de waarschuwingen van de dingen niet ...) alsook speciale onderwerpen (het culturele leven in Salzburg, "The Sound of Music", skiŽn ...).

2.) Onze "Foto" sectie wordt geleverd met een aantal click-through foto galleries dat meer dan 200 foto's van Salzburg bevatten. Langs de lijnen van de filosofie van deze website hebben we geprobeerd om de stereotiepe toeristische standpunten met originele foto's van een evenwicht Salzburg "off the beaten track".

3.) De "Sightseeing" sectie biedt honderden artikelen over de bezienswaardigheden van Salzburg. Niemand mag missen de voorgestelde "10-beste bezienswaardigheden". Daarnaast zijn er artikelen over attracties voor individualist belangen. Deze omvatten moderne architectuur, culturele podia en geselecteerd "verborgen schatten".

4.) Onze "Salzburg Hotel Directory" lijsten verschillende hotels die betalen voor het item. Deze website is gedaan uit goede wil, maar we doen wat geld nodig voor het onderhoud en de ontwikkeling van nieuwe artikelen. De ondersteuning van deze hotels helpt ons om de site up te houden.

5.) De "Dining" sectie heeft een paar fundamentele artikelen over te vinden waar fatsoenlijke, traditionele gerechten voor eerlijke prijzen. Dit gedeelte is een beetje onderontwikkeld. Let op de lijst van bier tuinen en cafes in Salzburg.

6.) De "Omgeving" sectie bevat suggesties voor dagtochten in de onmiddellijke nabijheid en meer afgelegen gebieden. Daarnaast heeft zij korte artikelen over de officiŽle reisbestemmingen van Salzburg en informatie voor elke individuele gemeente van Salzburg staat.

Vertaling van Visit-Salzburg.net

Visit-Salzburg.net is beschikbaar in het Engels. Deze pagina is slechts een zogenaamde 'landing page' voor mensen met verschillende moedertalen. Als je niet spreken geen Engels helemaal niet, wilt u misschien de Google vertalingen tool gebruiken om onze Salzburg gids vertalen.

Go to: "Visit-Salzburg.net - Homepage"Visit-Salzburg.net