Dobro došli na naše Salzburg (Austrija) Travel Guide!

Salzburg

Ova web stranica je opsežna turistički vodič za grad i državu u Salzburgu u Austriji. Sadrži oko 1.000 članaka o Salzburg: Njegov kulture, razgledavanje znamenitosti i druge stvari od interesa za međunarodne posjetitelje. Prema našim saznanjima, Visit-Salzburg.net je najveći on-line Salzburg turistički vodič na engleskom jeziku.

Što je neobično Visit-Salzburg.net? Mi smo svi mještani, uglavnom studenata i nedavnih diplomanata Sveučilišta u Salzburgu. To znači da će naš Salzburg turistički vodič pruža prve ruke, lokalni savjet. Obuhvaća ne samo turističkom uobičajene stvari, ona također sadrži puno stvarno korisne informacije iznutra.

Visit-Salzburg.net ima šest različitih dijelova:

1.) "General Info" dio će dati podatke o osnovama Salzburg (zdravlje i sigurnost, pravna pitanja, predložene itinerere, javni prijevoz, zračna luka, upozorenja stvari ne raditi ...) kao i posebne teme (kulturni život u Salzburgu, "Sound of Music", skijanje ...).

2.) Naša "Fotografija" odjeljak dolazi s nekoliko klik-kroz foto galerijama koje sadrže više od 200 slika u Salzburgu. Duž linije ove web stranice filozofiju, pokušali smo ravnotežu stereotipne turističkom pogleda sa originalnim fotografija Salzburg "off utabana staza".

3.) "Sightseeing" odjeljak nudi stotine članaka na razgledavanje atrakcije u Salzburgu. Nitko ne bi trebao propustiti predložili "10 najboljih znamenitosti". Osim toga, postoje članci na atrakcije za individualka interese. To su moderne arhitekture, kulturne priredbe i odabranim "skriveno blago".

4.) Naš "Salzburg Hotel Directory" navodi nekoliko hotela koji plaćaju za unos. Ovaj website je učinjeno iz dobre volje, ali mi treba neki novac za održavanje i razvoj novih i videa. Podršku ovih hotela nam pomaže držati gore mjestu.

5.). "Blagovaonica" sekciji ima nekoliko osnovnih članaka o tome gdje naći pristojan, tradicionalna hrana za fer cijene. Ovaj dio je malo nerazvijen. Napomena popis piva vrtova i kafića u Salzburg.

6.) "Okolica" poglavlje sadrži prijedloge za dnevni izleti u neposrednoj blizini i više udaljenih područja. Osim toga, ona ima kratku članke o službenim turističke destinacije u Salzburgu i informacija za svakog pojedinca općine Salzburg države.

Prijevod Visit-Salzburg.net

Visit-Salzburg.net je dostupna samo na engleskom jeziku. Ova stranica je samo na taj način-opozvao je "odredišnu stranicu" za ljude s različitim materinskog jezika. Ako ne govorite engleski bilo na sve, možda želite koristiti Google Alat za prevođenje prijevodi Salzburg naš vodič.

Go to: "Visit-Salzburg.net - Homepage"Visit-Salzburg.net