Üdvözöljük Salzburg (Ausztria) Travel Guide!

Salzburg

Ez a weboldal egy átfogó útikalauz a város és az állam Salzburg Ausztriában. Tartalmaz, körülbelül 1000 cikk-Salzburg: A kultúra, látnivalók városnézés és egyéb dolgok az érdekek a nemzetközi látogatók számára. Ismereteink Visit-Salzburg.net a legszélesebb körű online Salzburg útikalauz angol nyelven.

Mi az a szokatlan Visit-Salzburg.net? Mindannyian helybeliek, főként diákok vagy friss diplomásokat Salzburg Egyetemen. Ez azt jelenti, hogy a mi Salzburg útikalauz kínál, első kézből, a helyi tanács. Nem csak a szokásos turisztikai dolgokat, akkor is tartalmaz sok igazán hasznos információ bennfentes információ.

Visit-Salzburg.net hat különböző szakaszból áll:

1.) Az "Általános információk" rész ad tájékoztatást Salzburg alapjai (egészség és biztonság, a jogi kérdések, javasolt útvonalak, a tömegközlekedés, a repülőtéren, figyelmeztetések dolgot nem csinál ...), valamint a speciális témák (a kulturális élet Salzburg, "The Sound of Music", síelés ...).

2). A "Fotó" szakasz jön-val több átkattintás fotógalériák amely több mint 200 képet Salzburg. Mintájára a webhely filozófiájával, megpróbáltunk egyensúlyt a sztereotip nézetek turisztikai eredeti fotók a salzburgi "le a járt útról".

3.) A "városnézés" szakaszban kínál több száz cikkek A városnézés látnivalók Salzburg. Senki ne hagyja ki a javasolt "10 legjobb látnivaló. Ezen kívül vannak olyan cikkek látványosságokkal rendelkezik individualista érdekeit. Ezek közé tartozik a modern építészetet, a kulturális helyszínek és kiválasztott "rejtett kincseit".

4). Mi "Salzburg Hotel Directory" listákon több szállodák fizetni a bejegyzést. Ez a weboldal nem történik meg a jó szándék, de mi szükség van némi pénz a fenntartására és fejlesztésére az új cikkeket. A támogatás a következő szállások segít megtartani a helyén fel.

5.) A "Étkezés" szakaszban van néhány alapvető cikkeket, hogy hol találhatók a tisztességes, hagyományos étel tisztességes árakon. Ez a rész egy kicsit elmaradott. Megjegyzés: a lista sör kertek és kávézók Salzburgban.

6.) A "Környezet" részben javaslatokat kirándulások a közvetlen közelben és a távolabbi területeken. Ezen kívül azt a rövid cikkeket a hivatalos úti Salzburg és információk minden egyes település Salzburg állam.

Fordítását Visit-Salzburg.net

Visit-Salzburg.net is csak angol nyelven hozzáférhető. Ez az oldal csak egy úgynevezett "nyitóoldal" emberek különböző anyanyelvűek. Ha nem beszél angolul, minden, érdemes használni a Google-fordításokat eszköz lefordítani a mi Salzburg guide.

Go to: "Visit-Salzburg.net - Homepage"Visit-Salzburg.net